برای دانلود کلیک کنید برای دانلود کلیک کنید آذر 92 - معرفت
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
معرفت
سه شنبه 92 آذر 12 :: 9:37 عصر ::  نویسنده :

بنام خدا

نمونه ای از کرامات امام کاظم (ع)   


از علی بن یقطین نقل شده که هارون مردی را طلب کرد که به وسیلة او امر موسی بن جعفر ع را باطل کند و در مجلس او را وامانده و خجل کند، مرد افسونگری را آوردند و چون سفره گستردند، سحری در نان‌ها اعمال کرد که هر چه آن جناب (امام کاظم ع ) می‌خواست نانی بردارد از جلویش می‌پرید و هارون از خوشی و خنده به اهتزاز در آمد. حضرت بدون معطلی سر بلند کرد و به صورت شیری که به پرده‌ای نقش بسته بود، فرمود: ای شیر دشمن خدا را بگیر. عکس مانند بزرگترین درندگان شد و افسونگر را درید. هارون و یارانش غش کرده، افتادند و از هول آن منظره عقل از سرشان پرواز کرد چون به هوش آمدند، هارون به حضرت گفت: تو را به حقی که من بر تو دارم دستور بده دوباره این صورت آنچه را خورد برگرداند، حضرت فرمود اگر عصای موسی ریسمان‌ها و عصاهای ساحران را که بلعید برگرداند او هم این مرد را برمی‌گرداند. ( حر عاملی، اثبات الهداة )
http://www.andisheqom.com/Files/faq.php?level=4&id=4406&urlId=805




موضوع مطلب :


سه شنبه 92 آذر 12 :: 9:35 عصر ::  نویسنده :

بنام خدا

 

دنیا بهتره یا آخرت

 

 آیه شماره 36  از سوره مبارکه شوری : فَمَا أُوتِیتُم مِّن شَیْءٍ فَمَتَاعُ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَا عِندَ اللَّهِ خَیْرٌ وَأَبْقَى لِلَّذِینَ آمَنُوا وَعَلَى رَبِّهِمْ یَتَوَکَّلُونَ 

ترجمه : آنچه به شما داده شده بهره زندگى دنیاست و آنچه نزد خداست براى کسانى که ایمان آورده و به پروردگارشان توکّل مى‏کنند، بهتر و باقى‏تر است.

شرح : آنچه در اختیار ماست چیزى نیست که به آن دل خوش کنیم. همه هستى ناچیز است. «ما اوتیتم... فمتاع الحیاة الدنیا»
خدایى که دنیا و آخرت براى اوست، تنها آخرت را از آنِ خود دانسته است. «ما عند اللّه»
آنچه را مؤمن در دنیا از دست مى‏دهد، خداوند بهترش را به او در قیامت مى‏دهد. «ما عند اللّه خیر و ابقى»
دنیا به همه داده مى‏شود. «اوتیتم»
دنیا زودگذر است و آخرت پایدار. «ما عنداللّه... ابقى»
توکّل، پیشه دائمى مؤمن است. «یتوکّلون»




موضوع مطلب :


دوشنبه 92 آذر 11 :: 2:57 عصر ::  نویسنده :

بنام خد

مسلمان شدن گروه از محققین ژاپنی با "انجیر و زیتون "

اعضای یک گروه تحقیقاتی ژاپنی پس از اینکه دریافتند قرآن کریم 1428 سال قبل، نتیجه پژوهش آن‌ها را بیان کرده، به دین مبین اسلام گرویدند، داستان مسلمان شدن این گروه ‍ژاپنی، از جستجوى ماده "میثالویندز" که یک ماده پروتئینی است، آغاز شد. این ماده در مخ انسان و حیوانات به میزان بسیار کمی ترشح می‌شود و این ترشحات پر از گوگرد است که به راحتی می‌توان با روی، آهن و فسفر مخلوط شود.

به گزارش شبستان، ترشح این ماده از مخ انسان بعد از سن 15 سالگی تا سن 35 سالگی افزایش می‌یابد و بعد از این سن تا 60 سالگی ترشح آن کم می‌گردد. از این‌رو گروهی از دانشمندان ژاپنی اقدام به جستجوی این ماده که باعث از بین رفتن عوارض پیری می‌شود در میان گیاهان کردند و تنها این ماده را در دو گیاه پیدا کردند؛ انجیر و زیتون که در قرآن نیز با نام "التین و الزیتون" بیان شده است.

پس از نتیجه‌گیری که استفاده از "انجیر" یا "زیتون" برای نتیجه بهتر باید با هم مخلوط کرد، این پژوهشگران ژاپنی نیز بهترین میزان را برای بهترین تأثیر یک "انجیر" و هفت "زیتون" یافتن، سپس یک پزشک عربستانی که "طه ابراهیم خلیفه" نام دارد، شروع به جستجو کردن در مورد این دو کلمه "انجیر" و "زیتون" در قرآن کریم کرد و فهمید که کلمه "انجیر" یک بار در قرآن کریم ذکر شده و زیتون 6 بار به صورت صریح و یک بار به صورت ضمنی در سوره مؤمنون به آن اشاره شده است.

"
طه ابراهیم" همه اطلاعاتی را که از قرآن کریم جمع‌آوری کرده بود را برای گروه تحقیقاتی ژاپنی فرستاد. این گروه هم پس از اطمینان یافتن از این اطلاعات، به دین مبین گرویدند.




موضوع مطلب :


یکشنبه 92 آذر 10 :: 4:5 عصر ::  نویسنده :

بنام خدا

 

سخاوت امام   کاظم (ع)
آن حضرت بخشنده ترین مردم زمان خویش بود . در منابع شیعه و اهل سنت آمده است که هر گاه از کسی بدی و ناخوشایندی به آن حضرت می رسید، با ارسال هدایایی پاسخ می داد ، و این اوج بخشندگی و سخاوت است . مبلغ اعطایی آن حضرت به اندازه ای بود که نیازمند را بی نیاز می کرد . محمد بن عبد الله بکری می گوید: فشار اقتصادی و معیشتی باعث شد که در اندیشه گرفتن وام بیافتم، بدین منظور راهی مدینه شدم، در آن دیار نزد موسی بن جعفر (ع) که در مزرعه ای نزدیک کوه احد مشغول کار و تلاش بود رفتم، آن حضرت از حالم جویا شد، من هدف از سفرم را بازگو کردم، امام موسی بن جعفر (ع) کیسه ای که در آن مبلغ سیصد دینار بود به من داد و من از همان جا به دیار خود باز گشتم (1) .

آن امام مهربان با این گونه رفتارها علاوه بر آن که گرد غم از چهره درماندگان می زداید و به آنان امید زندگی می بخشد، به پیروان راستین و رهبران جامعه می آموزد که با تک تک افراد جامعه ارتباط نزدیک و مستقیم داشته باشند و در پیشامدهای ناگوار آنان را دریابند .
1- الارشاد، ج 2، ص 233


http://www.hawzah.net/fa/magazine/magart/2689/4284/27643?ParentID=77848




موضوع مطلب :


یکشنبه 92 آذر 10 :: 10:32 صبح ::  نویسنده :

بنام خدا

علت وجود مصیبت ها

 آیه شماره 30  از سوره مبارکه شوری : وَمَا أَصَابَکُم مِّن مُّصِیبَةٍ فَبِمَا کَسَبَتْ أَیْدِیکُمْ وَیَعْفُو عَن کَثِیرٍ

ترجمه : و آنچه از مصیبت به شما رسد پس به خاطر دست آورد خودتان است و او از بسیارى (گناهانتان) در مى‏گذرد.

شرح : میان رفتار انسان و حوادث تلخ و شیرین زندگى رابطه است. «ما اصابکم... فبما کسبت ایدیکم»
مشکلات انسان، تنها عکس‏العمل بخشى از خلاف‏هاى اوست، نه تمام آن. زیرا خداوند از بسیارى خطاهاى انسان در مى‏گذرد. «و یعفو عن کثیر»
مصیبت‏ها جنبه هشدارى دارد و اگر انتقامى بود عفو در کار نبود. «و یعفو عن کثیر»




موضوع مطلب :


شنبه 92 آذر 9 :: 1:8 عصر ::  نویسنده :

بنام خدا

پیام شهید

 

شهید به تمامی انسان ها و تاریخ پیام دارد که: ارزش ها با خون من زنده شد، پاسدار آن باشید، تا چون من فائز شوید.

شهید حسین چترزرین




موضوع مطلب :


شنبه 92 آذر 9 :: 1:4 عصر ::  نویسنده :

بنام خدا

آرزو

 

امام علی (ع) :   


مَنْ أَطَالَ الْأَمَلَ أَسَاءَ الْعَمَلَ .( نهج البلاغه ، حکمت 36)

 
 کسى که آرزوهایش طولانى است کردارش ناپسند است .




موضوع مطلب :


شنبه 92 آذر 9 :: 1:2 عصر ::  نویسنده :

بنام خدا

پرتوی از صفات امام کاظم (ع)   


کسانی که به توصیف آن حضرت پرداخته اند معتقدند که او عابدترین، زاهدترین، فقیه ترین، بخشنده ترین و کریم النفس ترین مردم روزگار خود بود. او ثلث آخر شب را برمی خاست و به عبادت و نمازهای مستحب مشغول می شد و چون هنگام نماز صبح فرا می رسید، پس از گزاردن فریضه به دعا می پرداخت و آن چنان از خوف خدا می گریست که اشک بر محاسنش جاری می شد و از خشیت خداوند بی هوش می گشت، آن حضرت چنان زیبا قرآن می خواند که مردم گرد او جمع می شدند و گاه نیز از خشوع و گریه حضرت، گریه می کردند. از این رو مردم او را «عبد صالح » خواندند و او بیش تر با این نام شناخته می شد تا با نام و کنیه اش. در کتاب «مطالب السؤول » آمده است: او به صالح، صابر، امین و کاظم ملقب بوده و عبد صالح شناخته می شد. از این رو او را «کاظم » می خواندند که خشم خود را فرو می برد و بر گرفتاری ها شکیبایی می ورزید . ( ماهنامه پاسدار اسلام،شماره 186 )
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=19318




موضوع مطلب :


شنبه 92 آذر 9 :: 1:1 عصر ::  نویسنده :

بنام خدا

امید به رحمت الهی

 آیه شماره 28  از سوره مبارکه شوری : وَهُوَ الَّذِی یُنَزِّلُ الْغَیْثَ مِن بَعْدِ مَا قَنَطُوا وَیَنشُرُ رَحْمَتَهُ وَهُوَ الْوَلِیُّ الْحَمِیدُ


ترجمه : و اوست که پس از نا امیدى مردم باران مى‏فرستد و رحمت خویش را گسترش مى‏دهد و اوست سَرور ستوده.


شرح : در نومیدى بسى امید است، پایان شب سیه سپید است. «ینزّل الغیث من بعد ما قنطوا»
تنها پناهگاه انسان در مشکلات و ناامیدى‏ها خداست. «و هو الّذى... من بعد ما قنطوا»
کمى باران در مواردى براى جلوگیرى از طغیان انسان‏هاست. «و لو بسط اللّه الرزق لعباده لبغوا... ینزل الغیث من بعد ما قنطوا»
ولایت پسندیده و دائمى، تنها به خداوند اختصاص دارد. «و هو الولىّ الحمید»




موضوع مطلب :


جمعه 92 آذر 8 :: 8:55 عصر ::  نویسنده :

بنام خدا

خاطره شهدا

هرکاریش کردیم از شهر بیرون نرفت که نرفت؛حتی تو بمبارون شدید.برای رزمنده ها هرکاری از دستش برمی اومد می کرد.یه روز یکی از اقوام بهش گفت:«چرا شما هم مثل بقیه همسایه ها و فامیل از آبادان نمی رین؟»
خیلی ناراحت شد.اشک تو چشماش جمع شد و بهش گفت:«مگه اهل بیت امام حسین(ع)تنهاش گذاشتن که ما بخوایم اماممون رو تنها بذاریم؟اگه ماهم بریم،پس کی هوای این جوونارو داشته باشه.دیگه غیر از این چه تکلیفی داریم؟»

هیده خاتون حسینی نژاد)




موضوع مطلب :


<   <<   6   7   8   9   10   >>   >